SERVICII LMS

TOTARA LEARN

Totara Learn este opţiunea a peste 800 de companii de top și organizații din întreaga lume:

Kineo, Tesco, Vodafone, McDonald’s, Samsung, UNICEF, Kia Motors, Shimano, Nikon, Sony Europe, Cable & Wireless Worldwide, BP, Tesco, Michelin, Volvo etc.

NOSCO LEARNING, ca partener Totara, oferă o gamă integrală de servicii incluzând varianta Software as a Service (SaaS) a sistemului.

La nivel mondial 10.000.000 de utilizatori din peste 1.400 de organizatii folosesc Totara Learn.
6 beneficii pentru care ne place Totara Learn


PERMITE IERARHIZAREA

Utilizatorii pot fi structurați în funcție de criteriile dorite: poziție, ierahie în organizație, localitate, vechime etc.


BLENDED LEARNING

Se pot utiliza cursuri în format SCORM, webinarii, teste variate și alte activități specifice cursurilor la sală.ISTORIC DE ÎNVĂȚARE

Se înregistrează istoricul complet de învățare al anagajatului: atât programe online cât și cursuri la sală.


LMS BIG DATA

Puteți genera și customiza rapoartele pentru a obține o mulțime de date de interes despre utilizatori, cursuri, costuri.PERFORMANȚĂ

Oferă instrumente variate de evaluare, iar performanțele sunt recunoscute prin Badges și Certificate.


Mobile APPS

Totara Learn este disponibilă pe mobil. Este responsive dar poate fi descărcată atât din App Store cât și din Google Play.


SERVICII LMSImplementare Platforme LMS

 

 

Totara Learn

Nosco Learning asigură implementarea soluțiilor Learning Management System (LMS) precum: Totara Learn, configurând și personalizând fiecare sistem pentru a corespunde nevoilor tale.

Totara Learn este special conceputa mediului corporate. Platforma vă permite să administrați eficient trainingul din companie prin intermediul variatelor instrumente funcționale.Servicii complementare LMS

 

LMS Hosting

Pentru funcționarea optimă a platformei e-Learning, vă oferim pachete de găzduire personalizate cu opțiuni ce țin de servicii, upgrade-uri, monitorizare, back-up sau mentenanță, în funcție de nevoi și numărul de utilizatori.

Instalare Webinar

Webinarul este instrument care permite transmiterea unui mesaj în mod rapid către o audiență mare, diminuând considerabil costurile dedicate organizării un program clasic de instruire.

Suport și Training 

Implementarea unei platforme este doar o parte din poveste. La Nosco înțelegem că învățarea este un proces continuu, iar clienții noștri au nevoie de suportul nostru pe tot parcursul activității.

Aplicații Mobile 

Pentru ca utilizatorii să acceseze rapid platformele e-Learning vă propunem aplicații mobile personalizate în acord cu manualul de brand al companiei, disponibile din App Store și Google Play.


O experiență atractivă de învățare
Explorează Totara Learn

Ești curios și vrei să testezi funcționalitățile Platformei e-Learning Totara?

Contactează-ne acum și echipa noastră își va furniza detaliile.


Testează acum


Din Proiectele Noastre


VEZI PORTFOLIU