PROIECTE LMS

Proiecte LMS

Implementarea unei platforme LMS (Learning Management System) este de fiecare dată pentru echipa noastră o nouă poveste. De ce? Pentru că implementarea este mereu diferită. De fiecare dată personalizăm și customizăm acest sistem pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client. Pentru a realiza acest lucru, analizăm cu atenție solicitările fiecărui client pentru a-i oferi soluția perfectă.

Platforma Totara se adresează mediului Corporate, fiind special dezvoltată pentru a răspunde nevoilor de business ale companiei. Flexibilitatea acestei platforme ne permite să dezvoltăm module adiționale, ne permite să customizăm și să utilizăm instrumentele utile fiecărei companii în procesul de training.

Vă invităm să descoperiți în imagini câteva dintre proiectele noastre.

Omniasig

Generali

AlphaBank

Suntem la curent cu noile tehnologii din domeniu, de aceea vă oferim aplicații mobile personalizate prin care angajații pot accesa mai rapid platforma LMS. Știm cât de importantă este retenția angajaților. Din acest motiv am conceput module speciale pentru Gamification pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru a concepe programele de training atractive și captivante.

Fie că ne adresăm generațiilor tinere, super digitalizate, fie că avem utilizatori cu un nivel minim de aptitudini digitale, soluțiile noastre sunt adaptate pentru a fi utilizate facil de fiecare utilizator. Rolul principal al personalizării este de a spori experiența utilizatorilor în mediul online, furnizând conținut și funcționalitate în funcție de nevoi și interese.

Personalizarea poate furniza sau sublinia anumite informații, restrânge sau permite accesul la anumite instrumente sau poate simplifica anumite operațiuni pe care utilizatorul le operează în mediul online.