Cursuri e-Learning

Custom e-Learning, Microlearning, Gamification, Storytelling

Cursurie-Learning
Credem cu tărie în puterea cursurilor personalizate, pentru că nu există o rețetă care să îți asigure reușita unui curs indiferent de scopul și obiectivele sale. Astfel, analizăm fiecare nevoie specifică de învățare pentru a concepe și dezvolta soluția instrucțională potrivită. Indiferent de specificul activității companiei tale, fie că îți dorești un curs care se adresează tuturor angajaților precum: Managementul Timpului, Protecția Muncii sau a Datelor, fie că îți dorești un curs specific de produs sau procedură, noi te putem ajuta.

Pentru că fiecare companie are o anumită identitate și pentru că angajații, utilizatorii finali ai cursurilor e-Learning, sunt diferiți și au interese specifice, în conceperea soluțiilor noastre ținem cont de toți factorii care influențează Succesul unui Curs e-Learning.

Despre Proiecte

Ne bazăm pe știință și pe creativitate pentru a oferi partenerilor noștri experiențe memorabile și utile de învățare.

Proiectele pe care le-am realizat ilustrează strategii diferite de abordare, dezvoltate în funcție de obiectivele cursurilor: transmitere de informații, fixare și exersare, dezvoltarea unor abilități specifice care să contribuie la formarea de competențe etc. Proiecte noastre nu s-au redus doar la aceste aspecte.

 

Am urmărit să contribuim la retenția angajaților în cadrul companiilor, la crearea unui impact pozitiv în ce privește trainingul angajaților și mai ales ne-am dorit să aducem schimbări pozitive la nivelul comportamental al angajaților. Astfel am aplicat principii precum: Gamification, Game-Based Learning, Storytelling sau Learning by doing.

Am oferit unicitate fiecărui proiect printr-un design atractiv și ne-am bucurat să implementăm noile trenduri și direcții din domeniu. Vă invităm să vă convingeți.