Induction – Custom eLearning Solutions

Induction - Custom eLearning Solutions

Tendința pe piața de training din România în ceea ce privește dezvoltarea cursurilor eLearning este marcată de programele de Induction. Interesul crescut pentru acest lucru este firesc. Procesul de Induction este complex, consumă mult timp și efort pentru a instrui și a facilita integrarea noilor angajați în cadrul companiei. În plus, Induction-ul este primul curs cu care noii angajați iau contact, motiv pentru care impactul produs este major și influentează percepția lor despre viitoarele programe de pregătire.

Astfel, dezvoltarea unui curs eLearning este o soluție eficientă care economisește timp și resurse și care, cel puțin teoretic, oferă o experiență plăcută și atractivă de învățare. În practică, uneori investiția într-un curs online se soldează cu o productivitate scăzută care rezultă din motivația scăzută sau negativă a angajaților, o curbă enormă în procesul de transmitere și asimiliare de informații.

Directii pentru dezvoltarea unui program e-Learning pentru INDUCTION

Din acest motiv ne-am gândit să prezentăm câteva direcții pentru departamentele de Corporate Training, astfel încât Soluția eLearning pentru care optează să fie de calitate ridicată.

1. Custom eLearning

Alege soluțiile personalizate. Optează pentru cursuri concepute pe baza nevoilor companiei tale și dezvoltate ținând cont de cultura ta organizațională, imaginea și manualul de brand al companiei. Custom interface, Custom Design sunt doar două dintre exemple.

2. Gamification system

Adoptarea unui sistem de gamification este o soluție care încurajează progresul și evoluția noilor angajați în cadrul cursului, sporind motivația. Cum? Setând niveluri de performanță, adoptând un sistem personalizat de recompense, fixând sarcini, stimulând competivitatea și componenta socială.

3. Flexibilitate

Optează pentru tehnologia care permite accesarea conținutului de curs de pe orice device, oriunde. Optează pentru cursuri concepute pentru a fi responsive.

4. Raportare ușoară

Un alt avantaj important al cursurilor online de Induction este reprezentat de colectarea și înregistrarea de date. Date esențiale pentru programul tău de training. Cursurile în format SCORM certifică ușor activitățile pe care le urmărești de la cursanții tăi. Cu un LMS toate datele sunt disponibile automat.

5. Buget

Investește în calitatea unui curs de Induction. Privește lucrurile pe termen lung. Conținutul unui curs de Induction se modifică într-o mică măsură, la intervale mari de timp. În plus, procesul de recrutare este dinamic și continuu, iar noi angajați vor avea nevoie de pregătire.

Nosco Learning oferă soluții Custom eLearning, care se concentrează pe cele trei aspecte ale managementului forței de muncă: implicarea angajaților, motivație și productivitate. Vrei să îți împărtășim mai mult din experiența noastră? Contactează-ne.