Despre noiDe ce Nosco Learning?


Povestea noastră

Cine suntem?

Nosco Learning este o companie al cărei business principal este dezvoltarea de soluții e-Learning și implementarea acestora în cadrul organizațiilor.

În limbă latină Nosco înseamnă cunoaștere, element definitoriu pentru echipa noastră care constant se perfecționează și se adaptează la noile trenduri și tehnologii din domeniu pentru a oferi servicii de calitate ridicată.

Nosco Learning este membră a grupului Pro Fiduciaria și funcționeaza pe piața din România începând cu anul 2011.Misiunea Nosco Learning

Misiunea noastră este să creăm o experiență e-Learning puternică și captivantă pentru utilizatori, immersive learning experience.

Pentru acest lucru tratăm fiecare proiect într-un mod unic, oferind soluții personalizate care aduc valoare companiilor, crescând performanța.

Și, pentru că „Success is a Journey not a Destination”,  urmărim să transformăm procesul clasic de învățare într-o călătorie în care nu transmitem doar informații, ci formăm comportamente, provocând utilizatorii să găsească soluții și să aplice în contexte reale informațiile dobândite.

Calitatea serviciilor noastre este rezultatul îmbinării armonioase a creativității și a tehnicii, pe baza expertizei echipei noastre în e-Learning, IT și Design.


Cum lucrăm?


Realizăm o analiză de business

Realizăm o analiză de business

Analizăm fiecare nevoie specifică de învățare și vrem să aflăm detalii despre colegii tăi: interese, nevoi, activitate, etc.

Conceptualizare & Dezvoltare storyboard

Conceptualizare & Dezvoltare storyboard

Apelăm la know-how-ul echipei pentru a concepe și proiecta sub formă de storyboard soluția potrivită.

Dezvoltare grafică și funcționalitate

Dezvoltare grafică și funcționalitate

Punem în practică tehnica și creativitatea, dezvoltând concepte grafice 2D sau 3D și funcționalitățile tehnice specifice.

Testarea și verificarea produsului

Testarea și verificarea produsului

Suntem riguroși, exigenți și vrem să ne asigurăm că rezultatul final este de excepție.Descoperă o parte din ideile și proiectele noastre


Ce spun partenerii nostri?
Ne bucurăm să lucrăm cu

Descoperă cum te putem ajutaÎmpreună găsim soluții creative și dezvoltăm strategii de învățare de succes.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]