Conținut e-Learning

 Cursuri Custom e-Learning

 

Solutiile noastre cresc performanțele companiei tale, contribuind semnificativ la motivarea angajaților. Cum reușim? Oferind utilizatorilor o experiență online:

Memorabilă, văd relevanța trainingului, fiind implicați și motivați să performeze.

Utilă, angajații pot aplica informațiile dobândite în activitatea specifică jobului.

Captivantă, folosind elemente de gamification, angajații sunt provocați să cerceteze și sunt răsplătiți pentru performanță.
Cum lucrăm?

Hai să comunicăm!

Analizăm fiecare nevoie specifică de învățare și vrem să aflăm mai multe despre companie și colegii tăi: interese, specific, activitate.

Avalanșa de idei

Apelăm la creativitatea și know-how-ul echipei pentru a concepe și proiecta soluția instrucțională personalizată pentru tine.

Să trecem la treabă!

Dezvoltăm conceptul grafic și funcționalitățile tehnice necesare. Punem în practică tehnica și creativitatea.

Verificăm

Suntem riguroși și exgenți și vrem să ne asigurăm că rezultatul final este de excepție.Servicii


Rapid eLearning

Suntem partenerul perfect pentru a vă ajuta să transpuneți conținutul într-un curs e-Learning. Avem experiență în utilizarea authoring tool-urilor din piață.


Mobile Learning

Concepem cursuri e-Learning în care transpunem doar informațiile cheie pentru a reduce durata trainingului și pentru a fi accesate de pe orice device-uri mobile.


Microlearning

Cauți o alternativă eficientă, rapidă și ușoară la învățare? Noi te putem ajuta. Utilizatorii au satisfacție imediată și rețin mai rapid informațiile umărind o secvență scurtă de învățare.


Gamification

Urmărim engagementul utilizatorilor în curs, încurajând progresul și răsplătind performanța, folosind elemente de joc: badges, puncte, niveluri de dificultate etc.


Storytelling

Utilizăm storytellingul pentru a crea o experiență profundă, care conectează emoțional utilizatorii la subiectul expus pentru a constribui la reținerea informațiilor.


Learning by doing

Implicăm activ utilizatorii în învățare, oferindu-le jocuri, simulări procedurale, teste și exerciții interactive. Transformăm procesul clasic de învățare într-o călătorie și provocăm utilizatorii să găsească soluții și să aplice informații.
Custom e-Learning
Să discutăm despre proiectul tău


Nosco Learning oferă soluții Custom eLearning, care se concentrează pe cele trei aspecte ale managementului forței de muncă: implicarea angajaților, motivație și productivitate. Vrei să îți împărtășim mai mult din experiența noastră?


SOLICITĂ DEMO