Avem nevoie de e-Learning?

Avem nevoie de e-Learning?

Nevoile de învățare și training se schimbă într-un ritm accelerat. Prioritățile și metodele de învățare preferate, toate cunosc noi forme derivate din cele clasice.

În acest context, este corect să afirmăm că toate companiile mari au nevoie de un sistem de training bazat pe e-learning.

Să aruncăm o privire asupra beneficiilor pe care le obținem din acest segment:

  • Angajații își pot alege cele mai relevante module de training în funcție de nivelul de performanță și au control asupra a ceea ce învață. Vor fi astfel mai motivați să o facă, iar nevoile de training specifice vor fi atinse.
  • Planificarea și desfășurarea training-ului online: pot fi organizate și desfășurate cursuri facil, fără costuri suplimentare, cu acces permanent. Astfel, angajații își vor putea desfășura activitățile specifice.
  • Același conținut va fi livrat către toți participanții la curs. Experiența de învățare este aceeași.

Bineînțeles, lista rămâne deschisă, însă acestea sunt principalele motive pentru care e-learning-ul își dovedește eficiența în fața metodelor clasice de training.

În plus, platformele e-elearning presupun și reduceri masive de costuri prin comparație cu workshop-urile și training-urile livrate în manieră tradițională.

În acest context, vă readucem în atenție și posibilitatea personalizării conținutului livrat către angajați.

Dacă vrei să vezi cum arată un curs e-learning, trimite un e-mail la adresa [email protected] .