1

Nosco-Learning a apărut într-un context de piață în care urmările crizei erau încă evidente.
Bugetele de training drastic diminuate, iar în majoritatea companiilor care aveau e-learning, utilizarea se făcea la nivel basic, prin formule de cursuri în PowerPoint și prin platforme de e-learning învechite, la costuri foarte mari.

După trei ani în care munca noastră s-a axat în principal pe realizare de cursuri Rapid eLearning și implementare platforme LMS open-source, am hotărât că este momentul realizării unor soluții de învățare complexe, care să răspundă unei game variate de nevoi de training online. Pentru că planul nostru trebuia să poarte un nume i-am spus Nosco, care în latină însemnă cunoaștere. O legătură peste vremuri în care aceeași nevoie de cunoaștere și învățare se poate integra fericit cu tehnologia.

2

Nosco Learning a fost creat în jurul ideii de valorificare a experienței partenerilor noștri și de creare a unor materiale care să sprijine dezvoltarea și crearea unei culturi organizaționale puternice și sănătoase pentru clienții noștri. Ne dorim să construim o cultură 100% axată pe satisfacția clienților.
Cu o rată maximă de retenție a clienților din portofoliu, precum și cu feedback-uri pe măsură, avem încredere deplină în atingerea obiectivelor stabilite.

3

În timp am dezvoltat o baza solidă de clienți cu un nivel ridicat de retenție și implicit de satisfacție a
acestora. Peste 40.000 de utilizatori, din peste 100 de companii, din industrii variate (financiar, retail, industrial, it etc.) au accesat programele noastre de training online.

„Dacă ar fi să rezumăm colaborarea de până acum în câteva cuvinte, recomandăm Echipa NOSCO-Learning pentru:

- profesionalismul, calitatea și punctualitatea în livrarea serviciilor;
- consilierea clientului la înalte standarde profesionale;
- îndeplinirea obligațiilor asumate prin contract.”

(Eurolife ERB Romania, CEO)