17

 

NOSCO, ca partener Totara, oferă o gamă integrală de servicii incluzând varianta Software as a Service (SaaS) a sistemului, astfel încât orice tip de organizație are la dispoziție un produs LMS care se poate achiziționa și dezvolta într-un mod eficient și ușor.

În anul 2017, platforma Totara Learn a înregistrat o creștere de 7 puncte în topul mondial al platformelor LMS, ocupând poziția nr. 13. Acest lucru se datorează investițiilor constante care au ca scop perfecționarea acestui produs

Iată câteva din principalele beneficii pentru care ne place Totara Learn:

 • PERMITE IERARHIZAREA
  Structurarea utilizatorilor în funcție de criteriile dorite: poziție, ierahie în organizație, localitate,vechime etc.
 • PĂSTREAZĂ ISTORICUL DE ÎNVĂȚARE
  Se înregistrează istoricul complet de învățare al fiecărui cursant: programe online și la sală.
 • BIG DATA
  Instrumentele acestei secțiuni vă oferă date valoroase despre utilizatori, o imagine completă a utilizării, a progresului și a realizării activității companiei.
 • BLENDED LEARNING
  Se pot utiliza cursuri în format SCORM, webinarii, teste variate și ale activități specifice blended learning.
 • EVALUEAZĂ ȘI RECUNOAȘTE PERFORMANȚA
  Se pot utiliza instrumente variate de evaluare, inclusiv evaluarea 360°, iar performanțele sunt recunoscute prin sistemul de Badges și Certificate.
18

Totara Learn este opţiunea a peste 800 de companii de top și organizații din întreaga lume: Kineo, Tesco, Vodafone, McDonald's, Samsung, UNICEF, Kia Motors, Shimano, Nikon, Sony Europe, Cable & Wireless Worldwide, BP, Tesco, Michelin, Volvo ș.a.

 

btn_5