Mobile Learning-ul sau mLearning-ul este in continua crestere. La nivel mondial, mai mult de 72% dintre companii au optat sa transfere informatiile catre angajati prin Mobile Learning.

In Romania 91% din tinerii cu vârsta sub 25 de ani utilizează smartphone-ul, față de 24% în urmă cu 4 ani. Din acest motiv departamentele de Learning & Development cauta solutii adaptate la specificul angajatilor.

Nosco Learning contribuie la dezvoltarea de programe specifice Mobile Learning, de aceea ne-am gandit sa va prezentam 8 Avantaje ale acestui sistem:

Mobile Learning by Nosco

1.Flexibilitate - Mobile Learning-ul oferta angajaților libertatea de a accesa continutul de curs de oriunde si oricand isi doresc.

2.Online si offline – Cursurile pot fi accesa online, din browser, dar si offline prin intermediul aplicatiilor specifice.

3.Personalizare - Utilizatorii isi pot folosi propriile device-uri și pot personaliza spatiul de învatare.

4.Retentia informatiilor – Crește nivelul de retinere al informatiilor expunand doar informațiile cheie (un singur concept, o singura idee).

5.Rezultate imediate - Angajații au satisfactie imediata finalizand mai rapid o interventie scurta de invatare.

6.Motivatie ridicata - Optand pentru mobile gamification, motivatia utilizatorilor pentru a parcurge materialul de curs creste semnificativ.

7.Munca in echipa – Aplicatiile mobile permit lucrul colaborativ, in timp real, utilizatorii putand sa impartaseasca idei, materiale (imagini, fisiere etc.).

8.Notificarile – Utilizarea unei aplicatii mobile permite trimiterea automata a notificarilor, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a fi conectati constant la noile informatii.

 

Comentariile sunt inchise.